Klantenservice

Levering

Wij streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Dit wordt normaal gesproken binnen 3-5 werkdagen gedaan. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan word je per email of telefoon op de hoogte gebracht.

Retourneren

Mocht je een product willen retourneren dan kan dit binnen 7 werkdagen. Het product moet in de originele verpakking worden geretourneerd. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Mocht er iets mis zijn met je product, dan horen we dat graag binnen 7 dagen na ontvangst, of binnen een redelijke termijn. Na controle zal A Beautiful Story besluiten of je een nieuw exemplaar zal krijgen of we het aankoopbedrag zullen terugstorten.

Kwaliteit

Een product kan licht afwijken van de foto op de website. Dit komt doordat we met unieke materialen werken. We werken altijd met materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Garantie

Tevreden klanten zijn voor ons het aller belangrijkste. We willen samen met jou onze verhalen doorvertellen! Daarom bieden we een garantie van 1 jaar op al onze sieraden. De bon is je aankoopbewijs. Mocht er zich na het jaar een probleem voordoen, dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. We zullen op zoek gaan naar de beste oplossing. Voor meer informatie over onze producten kun je contact opnemen met info@abeautifulstory.nl of op 020 707 02 88. We zullen zo snel mogelijk te reageren.