op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

21/12/15

Waarschijnlijk heb je de hashtag #mystoryof2015 al meerdere malen voorbij zien komen op onze facebook en instagram. En misschien vraag je ook af waar de hashtag voor staat.

Aan het einde van het jaar zijn vele van ons al druk bezig met het maken van goede voornemens. Hierbij focussen wij ons meestal op de dingen die we het afgelopen jaar niet goed vonden gaan. Momenten waar je geen fijn gevoel van krijgt.
Maar soms is het juist goed om even stil te zijn bij de mooie momenten. Want dat is niet alleen leuk is om te doen, maar je word er ook nog eens gelukkiger van. Of wel, door af en toe eens stil te staan bij de mooie dankbare momenten van het afgelopen jaar geef je jezelf een boost van geluk.

Het kleine notitieboekje past makkelijk in je tas, dus zodra er een mooi moment te binnen schiet, kun je het gelijk opschrijven. Iedere boekje heeft een eigen betekenis, voorzien van een inspirerende quote en een klein bedelarmbandje met daaraan een kleine edelsteen. Het armbandje is een reminder om alle mooie momenten op te schrijven, zodat je je eigen beautiful story kan creëren.

Tag je zelf met #mystoryof2015
Heb je een geluksmoment mee gemaakt het afgelopen jaar, inspireer ook andere om dit doen met de hastag #mystoryof2015

21-12-2015 10:33 door A Beautiful Story

tags:
campaign, instagram