Betaling

We accepteren meerdere betalingsmethoden: 

IDEAL
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Kies gewoon je bank en volg de stappen.

PayPal

Een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen wereldwijd. Met PayPal heeft u de mogelijkheid om pas na ontvangst van de producten te betalen. Als u hiervoor in aanmerking komt, zal dit zichtbaar zijn in het betaalscherm van PayPal.

Bancontact

Een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen in België.

Sofort Banking / Giropay

Een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen Duitsland.

Credit Card 
Een andere betaalmogelijkheid is de credit card. Je kunt bij ons met Mastercard en Visa betalen. Als je met creditcard wil betalen kies dan je creditcard maatschappij en ga verder met de betaling.

Bank overschrijving
We accepteren ook directe bank overschrijving. Na het plaatsen van je bestelling wordt je doorgeleid naar een pagina met onze bankgegevens, waarmee je zelf het aankoopbedrag kunt overmaken naar onze rekening.

Webshop Giftcard: 
Dit is een cadeaubon geschikt voor allerlei soorten webshops en onder andere bij ons inwisselbaar. Voor meer informatie kijk op www.webshopgiftcard.nl.

Kortingscode en A Beautiful Story giftcard

In het winkelmandje is het mogelijk om een kortingscode of een A Beautiful Story giftcard in te wisselen!